Kysely Keski-Pohjanmaan järjestöille ja yhdistyksille

Hyvä Keski-Pohjanmaan alueen järjestön tai yhdistyksen edustaja,

Järjestöt mukana muutoksessa Keski-Pohjanmaalla -hanke aloitti syksyllä 2017 toimintansa keskipohjalaisten järjestöjen ja yhdistysten hyväksi. Hankkeen päätavoitteina on järjestöjen aseman ja toiminnan turvaaminen, järjestökentän toiminnan selkiyttäminen ja viestinnän kehittäminen digitaaliset mahdollisuudet hyödyntäen. Erityisesti pyrimme olemaan järjestöjen ja yhdistysten tukena meneillään olevien suurten muutosten, maakunta- ja sote-uudistuksen, keskellä, jotta yhdistysten ja järjestöjen tärkeä rooli huomioidaan myös jatkossa.

Voidaksemme tarjota alueemme yhdistyksille oikeanlaista tukea ja osataksemme kohdistaa avun oikeisiin tarpeisiin, keräämme nyt tällä kyselyllä ajankohtaista tietoa yhdistysten ja kuntien, yhdistysten ja maakunnan sekä yhdistysten keskinäisen yhteistyön nykytilasta. Tarkoituksemme on saavuttaa kattavaa tietoa koko Keski-Pohjanmaan yhdistyskentästä. Tästä syystä onkin tärkeää, että juuri sinä vastaat kyselyyn ja kerrot oman yhdistyksesi tilanteesta.

Kysely on yhdistyskohtainen ja siihen vastaaminen edellyttää tietämystä yhdistyksen toiminnasta ja hallinnosta. Toiveemme on, että vastaukset antaisi henkilö, joka parhaiten tuntee yhdistyksen toiminnan. Käytämme kyselyssä sanaa yhdistys, jolla kuitenkin viittaamme kaikkiin kolmannen sektorin toimijoihin. Vastausaikaa on 28.2.2019 saakka.
Tämä kysely on jatkoa keväällä 2018 toteutetulle kyselylle.

Kyselyyn voit vastata tämän linkin kautta

Kiitos arvokkaista vastauksistasi! Pääsemme niiden avulla lähemmäs hyvinvoivaa ja tasa-arvoista Keski-Pohjanmaata.

Mikäli sinulla on kysyttävää kyselystä, voit olla yhteydessä osallisuusagentti Hilkka Lehtiseen sähköpostitse os. hilkka.lehtinen@siltakokkola.fi tai arkisin klo 9-15 puh. 0401439729. Mikäli sinulla puolestaan on kysyttävää itse hankkeesta, voit olla yhteydessä järjestöagentti Nora Birkmaniin, nora.birkman@siltakokkola.fi ja puh. 0401429157.